Оферта 2010-03-15

  • Брайлови надписи и сертификати:
   - без да излизате от офиса,
   - на половин цена,
   - първият е безплатен!

Уважаеми господа,

предлагаме на Вашето внимание офертата на фирма “ИНТЕРПРЕС” – Мариана Евлогиева за

БРАЙЛОВИ НАДПИСИ И СЕРТИФИКАТИ

(съгласно чл. 168 (6) от Закона за лекарствените продукти в хуманната медицина)

Поради запитвания от колеги от Вашия бранш решихме да предложим опростен и удобен начин на работа:

- поръчайте
- платете
- получете

ОНЛАЙН, БЕЗ ДА СТАВАТЕ ОТ БЮРОТО СИ!

Изпратете по имейл ПОРЪЧКА за изработване на надпис на брайлов шрифт и сертификат за правилното изписване на на лекарственото средство, лекарствената форма и съдържанието на активното вещество. (Скоро ще има и онлайн формуляр за Ваше улеснение.)

НАДПИСА ще получите по имейл в JPG- или PDF-формат – според Вашите предпочитания.

СЕРТИФИКАТЪТ също ще Ви бъде изпратен по имейл в PDF-формат – с подпис и печат.

Ще получите и линк към нашия сайт, където всички сертификати ще бъдат качвани веднага. Така Изпълнителната агенция по лекарствата (ИАЛ) или друга институция, пред която декларирате правилността на надписите, ще може да направи справка в реално време.

При изрично желание от Ваша страна можете да получите по пощата или по куриер хартиено копие на сертификата, като заплатите допълнително разходите за доставка.

Ако предпочитате, след предварителна уговорка можете получите сертификатите и от офиса ни в центъра на София – на няколко метра от пресечката на бул. “Сливница” и бул. “Константин Величков”. Мястото е изключително удобно от гледна точка на транспорта – има както възможности за безплатно паркиране пред входа, така и лесен достъп с метро, автобуси, тролеи и трамваи.

ФАКТУРИТЕ се изпращат по имейл. Съгласно чл. 7, ал. 1 и чл. 8 от Закона за счетоводството, чл. 114 от ЗДДС и чл. 78 от ППЗДДС печатът не е задължителен реквизит на фактурата, а подписите се заменят с идентификационни шифри.

При изрично желание от Ваша страна можете да получите по пощата или по куриер хартиено копие на фактурата, като заплатите допълнително разходите за доставка.

Така поръчката, плащането и доставката на надписите и сертификатите ще Ви отнемат само няколко минути.

ЗАЩОТО НИЕ ЦЕНИМ ВАШЕТО ВРЕМЕ!

Нашите специалисти имат голям опит в изработването на брайлови надписи за нуждите на фармацевтичните фирми.

За да имате възможност да се убедите в нашата коректност и компетентност, можете да направите

ПЪРВАТА ПОРЪЧКА – АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНО И БЕЗ АНГАЖИМЕНТИ ОТ ВАША СТРАНА!

(Важи за 1 надпис + сертификат за него.)

Освен това, можете да се възползвате от актуалната ни оферта:

ПОЛОВИН МЕСЕЦ НА ПОЛОВИН ЦЕНА
(промоция до 31.03.2010 г.)

Ако поръчате и заплатите брайлови надписи и/или сертификати до края на месец март, цената ще е с 50% по-ниска от обичайната.

Това означава:

2.50 лв. (вместо 5.00 лв.) за изработване на надпис, който съдържа само наименованието на лекарственото средство, изписано на кирилица.

5.00 лв. (вместо 10.00 лв.) за изработване на надпис, който съдържа наименованието на лекарственото средство (на кирилица), лекарствената форма и съдържанието на активното вещество – само на кирилица и без символи, различни от арабски цифри и десетичен знак. (Това е най-често срещаният вариант за изписване с брайлов шрифт на надписи върху лекарствени опаковки.)

7.50 лв. (вместо 15.00 лв.) за надписи, които освен кирилица и арабски цифри съдържат и латиница, римски цифри, сложни абревиатури или специални символи. (Този вариант на изписване се среща рядко. Цената на тези надписи е най-висока, защото от нашата практика знаем, че те обикновено изискват многократни уточнения с клиента, докато се намери оптимален вариант за изписването. Поради тяхната сложност те се изготвят от един брайлов специалист и се проверяват от втори опитен брайлист.)

  Забележка: Ако поръчате надписи за едно и също лекарствено средство, но с различни концентрации или различни лекарствени форми, първият надпис се фактурира според по-горе посочената тарифа. Всеки следващ надпис се заплаща по най-ниската цена – 2.50 лв. по време на промоцията или 5.00 лв. след края й.

5.00 лв. (вместо 10.00 лв.) за издаване на сертификат за правилното изписване на наименованието, лекарствената форма и концентрацията върху макета за лекарствена опаковка.

  Съгласно Закона за електронна търговия, Ви съобщаваме, че е възможно това търговско съобщение да не е поискано от Вас. Ако сме Ви причинили някакво неудобство, приемете нашите извинения.Ако не желаете повече да получавате писма от нас, моля отговорете на това писмо, като в полето SUBJECT напишете “UNSUBSCRIBE”.

  Ако впоследствие пожелаете да получавате оферти от нас, можете да заявите това по електронна поща или да направите абонамент за новини (чрез RSS или имейл) на нашия сайт: http://nadpisi.interpres.org/

С уважение: Мариана Евлогиева
ЕТ “ИНТЕРПРЕС”
email: nadpisi@interpres.org
сайт: http://nadpisi.interpres.org/
GSM: 089 701 44 24

Comments are closed.